Βρέθηκαν 3 πτώματα σε παραλίες της Λέσβου

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Μυτιλήνης έπειτα από τον εντοπισμό τριών πτωμάτων, μίας ενήλικης γυναίκας και δύο παιδιών σε γειτονικές παραλίες του νησιού... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Βρέθηκαν 3 πτώματα σε παραλίες της Λέσβου

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Μυτιλήνης έπειτα από τον εντοπισμό τριών πτωμάτων, μίας ενήλικης γυναίκας και δύο παιδιών σε γειτονικές παραλίες του νησιού.

Το πρωί τα πτώματα μιας γυναίκας και ενός παιδιού εντοπίστηκαν στις παραλίες Ερεσσού και Ταβάρι, ενώ λίγες αργότερα βρέθηκε και το πτώμα ενός κοριτσιού στη θάλασσια περιοχή Άκρα Καλλονής.

Το Λιμενικό Σώμα διενεργεί ελέγχους από αέρος και θαλάσσης για ενδεχόμενο εντοπισμό και άλλων σορών. Εκτιμάται πως πρόκειται για τραγωδία με μετανάστες που προσπάθησαν να φθάσουν από θαλάσσης σε ελληνικό έδαφος.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.