Βρετανικά ΜΜΕ: Βιαστής τουριστριών στην Κέρκυρα αποφυλακίστηκε 43 χρόνια νωρίτερα

Εκτενή δημοσιεύματα σχετικά με καταδικασθέντα για βιασμούς τουριστριών στην Κέρκυρα, φιλοξενούν βρετανικά ΜΜΕ, σημειώνοντας πως ο εν λόγω άνδρας, παρότι του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 52 ετών, αποφυλακίστηκε 43 χρόνια νωρίτερα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, «ένας κατά συρροήν βιαστής με το παρατσούκλι “Το τέρας του Κάβου”, που του αποδόθηκε αφότου βίαζε κορίτσια από τη Μεγάλη Βρετανία στην Κέρκυρα, αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα». Το δημοσίευμα τονίζει πως ο άνδρας εντοπίστηκε σε ένα μπαρ και «αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματά του, αφέθηκε σιωπηρά ελεύθερος έχοντας κάνει εννέα χρόνια φυλακή», με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την Κέρκυρα.

Η Sunday Express παραθέτει δηλώσεις του εν λόγω άνδρα, ο οποίος επισημαίνει πως «έχω γνωρίσει μία κοπέλα και σκέφτομαι μόνο αυτήν τώρα. Δεν μου επιτρέπεται να φύγω από την Κέρκυρα, αλλά με άφησαν να την επισκεφτώ στους Παξούς» και δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του: «Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα. Για να μην ξανασυμβεί, θα έκανα τα πάτα». Όπως υπογραμμίζει, πλέον «το μυαλό του είναι καθαρό», καθώς έχει σταματήσει να παίρνει σκληρά ναρκωτικά.

Ερωτηθείς από την Sunday Express για το πώς κατάφερε να αποφυλακιστεί πρόωρα, είπε: «Βγήκα έξω εξαιτίας ενός νέου νόμου από την προηγούμενη κυβέρνηση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ