Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξε στα σκουπίδια ο πατέρας του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Βραυρώνας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, το βρέφος που πέταξε στα σκουπίδια το ζευγάρι από το Νεπάλ γεννήθηκε ζωντανό.

Βραυρώνα: Ενώπιον της ανακρίτριας η μητέρα του βρέφους – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

Η νεκροψία – νεκροτομή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και αναμένεται να ρίξει «φως» στην αιτία θανάτου.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί η 24χρονη μητέρα

Σημειώνεται ότι, την ερχόμενη Πέμπτη πρόκειται να απολογηθεί στην ανακρίτρια η 24χρονη από το Νεπάλ, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με το σύντροφό της ότι σκότωσαν το νεογέννητο παιδί τους και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας.

Σήμερα η γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού, οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Ζήτησε όμως και έλαβε προθεσμία. Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος πατέρας του παιδιού έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google