Βουλιαγμένη: Χειροπέδες σε δύο 17χρονους που είχαν κρύψει συσκευασίες κάνναβης σε λούτρινη κούκλα – Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

Ποσότητα κάνναβης, που είχαν κρύψει μέσα σε λούτρινη κούκλα, αλλά και έναν αναδιπλούμενο σουγιά είχαν στην κατοχή τους δύο 17χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (26/1) στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Οι δύο ανήλικοι κινούνταν με αυτοκίνητο στην περιοχή, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, που πραγματοποιούσαν περιπολία, τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι 17χρονοι είχαν στην κατοχή τους έναν αναδιπλούμενο σουγιά και επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 12,5 γραμμ. κάνναβης, επιμελώς κρυμμένες εντός λούτρινης κούκλας και στο πορτμπαγκάζ.

Στη συνέχεια, οι 17χρονοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το όπλο αλλά και το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο 17χρονων για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ