Νέα στοιχεία για τον άνδρα που έφτασε με αγροτικό στον Άγνωστο Στρατιώτη – Το χαρτί για τους “Τούρκους” και τα “οικόπεδα”

Ένας άνδρας γύρω στα 60 είναι ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που έφτασε μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, φωνάζοντας “θα σας κάψω όλους”.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  πρόκειται για αγρότη με καταγωγή από τη Μεσσηνία που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.  Ο άνδρας έχει προσαχθεί και κρατείται στην κρατική ασφάλεια, Οι πρώτες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αδυνατούν να συνεννοηθούν μαζί του, καθώς λέει εμφανώς ακατάληπτα πράγματα.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε στην καρότσα του αγροτικού τρία μπιτόνια με βενζίνη και στην καμπίνα του οχήματος μία φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, από τα τρία μπιτόνια βενζίνης, τα δύο είναι άδεια, ενώ το ένα περιέχει νερό. Άδεια είναι και η φιάλη υγραερίου που εντοπίστηκε.

Βουλή Αυτοκίνητο Άγνωστος Στρατιώτης

Το χαρτί με τις… ασυναρτησίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο αγροτικό βρέθηκε μια κόλλα Α4 και ένα έντυπο που είχε τυπώσει  ο οδηγός του αγροτικού – πάνω στα οποία ήταν γραμμένες διάφορες ασυναρτησίες.

Μεταξύ άλλων, γράφει ότι “οι Τούρκοι κρατάνε το σπίτι του” και ότι έχει οικόπεδα στη Μεσσηνία, στα οποία επειδή υπάρχουν αρχαία, του τα έχουν δεσμεύσει και δεν του τα δίνουν.

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει,  μεταξύ άλλων, διάφορες φράσεις όπως “οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα, αποδείξεις εδώ”, “ιστοριογράφος”, “λαϊκό δικαστήριο” και “αιχμάλωτη και την ιαματική πηγή”.

Βουλή Αυτοκίνητο Άγνωστος Στρατιώτης Βουλή Αυτοκίνητο Άγνωστος Στρατιώτης

Τέλος, δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.

Αίσθηση πάντως προκαλεί πώς ο οδηγός του αγροτικού κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί, ανεβαίνοντας στο σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Κι αυτό, γιατί ο συγκεκριμένος χώρος είναι ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ