Volterra: Ολοκληρωμένη ενέργεια με κέντρο την οικονομία

«Ρεύμα» στην ενέργεια και την οικονομία από τη Volterra. Η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με τις υπηρεσίες ρεύματος και φυσικού αερίου, προσφέρει μέσω νέων προγραμμάτων ολοκληρωμένες και ποικίλες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση. «Σύνθημά» της το «ολοκληρωμένη ενέργεια με κέντρο την οικονομία».

Τα νέα προγράμματα 360°, «Ξεγνοιασιά» και «Ευελιξία» απευθύνονται σε οικιακούς καταναλωτές και επαγγελματίες αντίστοιχα, παρέχοντας σημαντικά οφέλη και προνόμια. Προσαρμοσμένα πλήρως στις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες των καταναλωτών, καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Πρόκειται για προγράμματα τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της Volterra να επιλέξουν το πρόγραμμα και τη λύση που ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ τους και ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός. Μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων πράσινης ενέργειας. Ιδιαίτερα:

  • Με το πρόγραμμα 360° «ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ» για το σπίτι, ο καταναλωτής κερδίζει Bonus έως 80 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, με εγγραφή έως τις 31 Ιουλίου και επωφελείται από την έκπτωση συνέπειας 50%, η οποία εξασφαλίζεται ακόμη και αν δεν πληρωθεί εγκαίρως ο λογαριασμός, με μόνο 2 ευρώ επιπλέον πάγιο τον μήνα.
  • Με το πρόγραμμα 360° «ΕΥΕΛΙΞΙΑ», ο επαγγελματίας πραγματοποιώντας την εγγραφή του έως τις 31 Ιουλίου, επωφελείται από το Bonus εγγραφής έως 200 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. Παράλληλα, παρέχεται ενιαία τιμή όλο το 24ώρο για κάθε τύπο επιχείρησης.

Το λανσάρισμα των νέων προγραμμάτων 360°, επικοινωνείται μέσα από τη νέα καμπάνια της Volterra, που αναπτύσσεται στο ραδιόφωνο με ραδιοφωνικό σποτ που θα τρέxει σε πανελλαδικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και σε σταθμούς της Περιφέρειας όπου η Volterra δραστηριοποιείται με τοπικά καταστήματα. Επίσης, σε ψηφιακά κανάλια όπως Display Advertising, Google, Social Media (Facebook και Instagram) και website placements, σε Branding καταστημάτων, αλλά και με διανομή έντυπου προωθητικού υλικού στο πλαίσιο below the line ενεργειών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ