Βόλος: Βρέθηκε η σορός άνδρα σε θαλάσσια περιοχή – Η δραματική ιστορία του 64χρονου

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε στον Βόλο με την ανεύρεση σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή Αναύρου.

Στην περιοχή, αμέσως μόλις ενημερώθηκε, έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το οποίο εντόπισε και περισυνέλλεξε τη σορό του άνδρα, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ‘’Αχιλλοπούλειο’’.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό, ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 75-80 ετών, ύψους περίπου 1,75-1,80μ έφερε λευκή γενειάδα, ήταν ενδεδυμένος με παντελόνι χρώματος γκρι, ζακέτα χρώματος μπλε, πουλόβερ χρωμάτων γκρι με μπλε και αθλητικά υποδήματα χρώματος μπλε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η δραματική ιστορία του άνδρα

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ταχυδρόμος”, η σορός ανήκει σε 64χρονο από τα Σκόπια που είχε καρκίνο στο τελικό στάδιο.

Ο άνδρας ταξίδεψε προχθές από τη Σκιάθο προκειμένου να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, αλλά απελπισμένος από την κατάσταση της υγείας του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτοκτόνησε.

Ο 64χρονος είχε κάνει εντύπωση με τις κινήσεις του στο κοντινό περιβάλλον του λίγο πριν φύγει από το νησί.

“Πήρε όλα τα πράγματά του από το δωμάτιο που έμενε, τα χάρισε σε φίλο του, καθάρισε τον χώρο και επέστρεψε κάποια εργαλεία σε γνωστό του στη Σκιάθο. Φάνηκε ότι κάτι ετοίμαζε” αναφέρθηκε πραγματικά.

Είναι άγνωστο το πότε ακριβώς προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Η σορός του εντοπίστηκε στις 09.55 χθες το πρωί από περιπατητή. Άμεσα έσπευσε στο σημείο ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, Βασίλης Ηλιόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ότι στη θάλασσα επέπλεε ανθρώπινη σορός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ