Βόλος: Συνελήφθη ηλικιωμένη που πέταξε νεογέννητα γατάκια στα σκουπίδια – ΦΩΤΟ

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023 μία ηλικιωμένη γυναίκα στον Βόλο, επειδή πέταξε νεογέννητα γατάκια σε κάδο απορριμμάτων.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Facebook, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, εθελοντές της οποίας κλήθηκαν από τις αρχές. Όπως αναφέρει η Φιλοζωική Ομάδα, τα γατάκια «θα φιλοξενηθούν από εθελόντρια κι ευχόμαστε να τα καταφέρουν. Ευχή μας να τα καταφέρουν τα μωρά, διότι είναι με κλειστά τα μάτια».

Η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου

«Κλήθηκαν από το ΑΤ Βόλου σήμερα το πρωί εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας Βόλου για περιστατικό με μωρά γατάκια σε κάδο απορριμμάτων. Η ανταπόκριση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς και η σύλληψη της δράστιδας. Θα ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου και θα πάει η υπόθεση στα δικαστήρια ως κακούργημα.

Να ευχαριστήσουμε για όλα τον Διοικητή της διεύθυνσης αστυνομίας Μαγνησίας κ. Μπαλατσούκα, τον αστυνόμο και υπεύθυνο για κακοποιήσεις αδέσποτων κ. Βλόντζο, καθώς και όλο το προσωπικό που φρόντισαν τα μωρά μέχρι να έρθει εθελοντής μας να τα παραλάβει.

Τα μωρά θα φιλοξενηθούν από εθελόντρια κι ευχόμαστε να τα καταφέρουν. Οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα με όλες τις διαδικασίες όπως ορίζει η νομοθεσία. Ευχή μας να τα καταφέρουν τα μωρά, διότι είναι με κλειστά τα μάτια», σημειώνεται σε ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ