Βόλος: Στη φυλακή 39χρονος που έσπαγε τζάμια αυτοκινήτων – «Θα πληρώσω όλες τις ζημιές»

Σε έξι μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ένας 39χρονος από τη Νέα Ιωνία του Βόλου που την προηγούμενη εβδομάδα, διέρρηξε πέντε αυτοκίνητα στην γειτονιά του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, έσπαγε τα τζάμια ή άνοιγε τα αυτοκίνητα με κατσαβίδι και η λεία του ήταν εικόνες και 27 ευρώ. Την Παρασκευή 12/5 στο ακροατήριο ήταν τόσο η μητέρα του, που ζητούσε να διαταχθεί ο εγκλεισμός του γιου της σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, όσο και τα θύματά του.

Η μητέρα του, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε λιποθυμικό επεισόδιο πριν από την έναρξη της δίκης. Τα θύματα ανέφεραν πως ο 39χρονος, πότε μόνος του και πότε με άλλα πρόσωπα , δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη γειτονιά.

«Θα πληρώσω όλες τις ζημιές»

«Θα πληρώσω όλες τις ζημιές που προκάλεσα στα αυτοκίνητα», είπε ο 39χρονος και παραδέχτηκε τις πράξεις του. Είπε ωστόσο πως θυμόταν μόνο μια διάρρηξη. «Είμαι ένα χρόνο «καθαρός» και εκείνη την μέρα που έσπασα το τζάμι ενός αυτοκινήτου είχα μπλέξει με μια παρέα και πήρα χάπια περίεργα . Δεν θυμάμαι, τα είχα χαμένα», υποστήριξε ο 39χρονος. Ο 39χρονος είχε μείνει 5,5 χρόνια φυλακή για χρήση και κλοπές.

Την ώρα που η μητέρα του ζητούσε να μην τον βάλουν φυλακή, εκείνος έκλαιγε και έλεγε πως έχει ήδη πιάσει δουλειά σε εργοστάσιο του Βόλου με μηνιαίο μισθό 870 ευρώ, όμως δεν έπεισε το δικαστήριο. «Εάν οδηγηθεί στη φυλακή θα είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του, ο όλεθρός του», ήταν η εκτίμηση της δικηγόρου του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ