Βόλος: Πόμολο καρφώθηκε στο χέρι 11χρονου μαθητή – Υποβλήθηκε σε επέμβαση

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένας 11χρονος μαθητής δημοτικού στον Βόλο, ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε χθες το πρωί στο σχολείο του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota news, ενώ τα παιδιά έπαιζαν στον διάδρομο, το πόμολο της πόρτας καρφώθηκε στο μπράτσο του μαθητή. Το παιδί ούρλιαζε από τους πόνους, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη. Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό, κι όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχθεί αγγεία» τόνισε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση για την αφαίρεση του αντικειμένου από το χέρι του. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών το παιδί είναι καλά στην υγεία του και σήμερα το απόγευμα πήρε εξιτήριο.

«Ήταν ψύχραιμος, συνεργάσιμος. Βγάλαμε το πόμολο και το έδωσα στους γονείς του, να το επιστρέψουν στο σχολείο. Το πόμολο αφαιρέθηκε και ήταν άθικτο γι’ αυτό και το έδωσα πίσω, ώστε να το ξαναβιδώσουν. Το παιδί είναι σε άριστη ψυχολογία και πολύ καλά, παρά την περιπέτεια» δήλωσε ο γιατρός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ