Βόλος: Νέο επεισόδιο βίας ανηλίκων – Εισέβαλε σε ΕΠΑΛ και ξυλοκόπησε άγρια μαθητή με ειδικές ανάγκες

Νέο περιστατικό βίας μέσα σε σχολείο απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τις αρχές, αυτή τη φορά στον Βόλο. Ένας μαθητής ΓΕΛ φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια άλλον μαθητή, ο οποίος μάλιστα, είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να πήδηξε από τα κάγκελα του 3ου ΕΠΑΛ, να εισέβαλε στο σχολείο και να έδειρε άγρια τον μαθητή. Εμφανίζεται, συγκεκριμένα, να έριξε κάτω τον μαθητή του ΕΠΑΛ και να τον κλώτσησε κατ’ επανάληψη, για άγνωστο λόγο.

Πηγές επισημαίνουν πως τον δράστη έπιασαν οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί, όμως, αυτός ξέφυγε, πήδηξε και πάλι τα κάγκελα και εξαφανίστηκε. Ωστόσο, ο μαθητής αναγνωρίστηκε από άλλους μαθητές του ΕΠΑΛ.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Βόλου, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης, ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στη διάρκεια του διαλείμματος. Τον ενημέρωσε σχετικά η διευθύντρια του σχολείου, από την οποία ζήτησε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές.

Πράγματι, η διευθύντρια του ΕΠΑΛ κατήγγειλε το επεισόδιο στην αστυνομία, που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ