Βόλος: Νέα καταγγελία για τον γιατρό που μοίραζε “συνταγές” κατά του κορονοϊού

Νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί για τον γιατρό στον Βόλο που μοίραζε τις δικές του συνταγές του κορονοϊού, αποτρέποντας τους ασθενείς να πάνε στο νοσοκομείο. Ο γιατρός παρείχε στους ασθενείς “αγωγή του κορονοϊού”, όπως την ονόμαζε, την οποία ανέγραφε σε χειρόγραφα χαρτιά και επρόκειτο για κοκτέιλ φαρμάκων.

Όπως κατήγγειλε στο Live News επιχειρηματίας από τον Βόλο “και λέω στη γυναίκα μου, δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ, εγώ θα πάρω το ασθενοφόρο και θα φύγω, δηλαδή το πρωί δεν θα ξημερώσουμε ζωντανοί” ενώ υποστήριξε ότι η σύζυγός του κατέληξε από κορονοϊό, αφού πρώτα είχε παρασυρθεί από τον αρνητή γιατρό να μην πάει στο νοσοκομείο και να μην κάνει το εμβόλιο, αλλά μόνο να πάρει την “αγωγή του κορονοϊού”.

“Τον κάλεσε η γυναίκα μου, επειδή φοβόταν να εμβολιαστούμε, είχαμε αυτόν τον φόβο, την παραπληροφόρηση και ειδικά από τα site αυτά, ήμασταν πάντα λίγο τρομοκρατημένοι και φοβισμένοι και κάποια στιγμή η γυναίκα μου πληροφορήθηκε ότι αυτός ο γιατρός ήταν πολύ καλός” είπε ο 63χρονος που υποστήριξε ότι έχασε τη σύζυγό του και επέρριψε την ευθύνη  στον γιατρό:

“Τον εμπιστευτήκαμε να πω την αλήθεια, τον εμπιστευτήκαμε και τελικά συνέχισε μας έγραψε τη συνταγή  σε ένα απλό χαρτί, το οποίο το έχω το χαρτί,  είναι το μόνο στοιχείο που έχω από το άτομο αυτό”.

Σύμφωνα με το Live News, η 60χρονη γυναίκα, δίνοντας μάχη επί μέρες με τον κορονοϊό, έχασε τη ζωή της άδικα, ενώ ο σύζυγός της, όπως λέει, απορεί που κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

“Αυτός μας καθυστέρησε δυο με τρεις ημέρες, ίσως  αν πηγαίναμε δύο-τρεις ημέρες νωρίτερα που το οξυγόνο μας για παράδειγμα, θα ήταν στο  90-95, 95 όχι, μέχρι 90, να ήταν 90 , να ήταν 89, να ήταν 88, ίσως να γλίτωνε η γυναίκα μου και εγώ να μην τραβούσα αυτά που τράβηξα. Εγώ ήμουν 23 μέρες στο νοσοκομείο. Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου. Δηλαδή πραγματικά είδα τον Χάρο με τα μάτια μου. Πολλές φορές αναρωτιέμαι  πώς γλίτωσα!” καταγγέλλει ο άνδρας.

Ο παθολόγος, που έχει βγει σε αναστολή, έκανε κατ’ οίκον επισκέψεις έναντι αδράς αμοιβής, ενώ απέτρεπε το ανδρόγυνο να εμβολιαστεί με το επιχείρημα ότι αν έκαναν το εμβόλιο σε λίγα χρόνια θα πέθαιναν: “Και γυρίζει και λέει, καλύτερα που δεν εμβολιαστήκατε, γιατί αυτοί που εμβολιάζονται θα δεις σε τέσσερα χρόνια τι έχουν να πάθουν. Θα πεθαίνουν, λέει, σαν τα κοτόπουλα” κατήγγειλε επιπλέον ο 63χρονος επιχειρηματίας.

Όταν νόσησαν εκείνος και η σύζυγός του φέρεται να τους σύστησε να μην πάνε στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι 7 στους 10 πεθαίνουν, ενώ όπως περιγράφει ο επιχειρηματίας, ο γιατρός τους έδωσε ένα χειρόγραφο χαρτί με το “μαγικό” κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης με την υπόσχεση ότι θα τους θεραπεύσει στο σπίτι. “Και λέει αυτός “άμα πάτε στο νοσοκομείο, στους 10 οι 7  φεύγουν”. Μας τρομοκράτησε. Θα σας γράψω, λέει,  μια αγωγή και θα πάτε καλά. Μας παίρνει ένα 50ρικο για την επίσκεψη αυτή”.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 63χρονου είναι ο ίδιος γιατρός που σε εκδήλωση της Εκκλησίας διαφήμιζε τη “μαγική” του συνταγή. Ο 63χρονος αν και έφθασε στο τελικό στάδιο κατάφερε να βγει ζωντανός από τη ΜΕΘ σε αντίθεση με τη σύζυγό του. “Η γυναίκα μου την ώρα που πήγαμε στο νοσοκομείο, την πήραν αμέσως τη δεύτερη μερα από εδώ από τον Βόλο και τη στείλανε στη Χαλκίδα γιατί τη διασωλήνωσαν και μετά από εκεί, περίπου 20,25, 23 ημέρες, δεν θυμάμαι, τελείωσε, την έχασα”

Επίσημη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας για αντιεμβολιαστή γιατρό

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας κάλεσε σε απολογία τον γιατρό, ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε στο Live News ότι δεν έχει κληθεί και δεν είναι δική του η χειρόγραφη συνταγή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αρχισυντάκτρια του “Ταχυδρόμου”, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, από νωρίς το μεσημέρι έχει στα χέρια του την πρώτη επώνυμη καταγγελία. Ανάλογες αναφορές αναμένεται να γίνουν και στην Εισαγγελία του Βόλου, η οποία έχει ανοίξει μια ολόκληρη έρευνα αναφορικά με τη δράση του συγκεκριμένου γιατρού, περιμένοντας από τη διαδικασία καταγγελιών να “δέσει” την υπόθεση.

Τι υποστηρίζει ο γιατρός

«Η “αγωγή του κορονοϊού” δεν είναι δικιά μου. Δεν ξέρω γιατί είναι γραμμένο το τηλέφωνό μου στο χαρτί. Δεν έχω καμία σχέση. Ούτε με έχει καλέσει ο ιατρικός σύλλογος» υποστήριξε.

Ωστόσο πάνω στη χειρόγραφη συνταγή αναφέρεται το τηλέφωνό του, ενώ το κοκτέιλ φαρμάκων που αναγράφεται είναι το ίδιο με αυτό που προτείνει στις ομιλίες του.

Ο γιατρός φέρεται να δρούσε ανεξέλεγκτα όλους αυτούς μήνες, και πλέον ελέγχεται αν και σε πόσους ασθενείς είχε μοιράσει την “αγωγή του κορονοϊού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ