Βόλος: Μαζί στην ζωή και στο θάνατο το ηλικιωμένο ζευγάρι – Στο πλευρό τους βρέθηκε η γατούλα τους

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο ηλικιωμένου ζευγαριού σε διαμέρισμα κεντρικής πολυκατοικίας στον Βόλο. Το ζευγάρι έζησε μαζί και πέθανε μαζί και στο πλευρό τους βρέθηκε η αγαπημένη γατούλα τους, την οποία φρόντισαν και απεγκλώβισαν οι αστυνομικοί.

Η 68χρονη γυναίκα είχε χάσει την ζωή της τρεις μέρες πριν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 72χρονος σύζυγός της έχασε τη θέληση για ζωή και ενημέρωσε τους συγγενείς για την απώλειά της. Ο ίδιος φέρεται να αποφάσισε να μην την αποχωριστεί και έμεινε με την σορό της στο σπίτι καθώς εκείνος συνέχισε τις καθημερινές δραστηριότητες του.

Τρεις ημέρες μετά «έφυγε» και ο 72χρονος από την ζωή. Τα άψυχα σώματα του ζευγαριού εντοπίστηκαν δίπλα στην γατούλα που φρόντιζαν.

Το μέλος της «Φιλοζωϊκής Ομάδας Βόλου», Μάγδα Σουσουρή, με μια ανάρτησή της δηλώνει για το γατάκι: βρέθηκε, «αρκετά στρεσαρισμένη, τρομαγμένη και αγχωμένη από αστυνομικούς, δίπλα στα άψυχα σώματα των ηλικιωμένων κηδεμόνων της, στο κέντρο της πόλης μας (οδός Γαλλίας, απέναντι από το πάρκο της Πλατείας Ελευθερίας). Η γατούλα απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, μετά από υπηρεσιακή τηλ. επικοινωνία χθες το απόγευμα και με το κλουβάκι της μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, για προσωρινή φιλοξενία, αφού προηγούμενα υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με εθελόντρια της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου. Οι αστυνόμοι της έδωσαν φαγητό, μιας και ήταν νηστική και φρέσκο καθαρό νερό γιατί ήταν ιδιαιτέρως διψασμένη. Παρατήρησαν αρχικά ότι είναι πολύ αδύνατη, έχει έντονο κνησμό στα αυτιά της, μεγάλη απώλεια τριχών και σιελόρροια και την μετέφεραν στην κτηνιατρική κλινική του κ. Φιλήμων Διαμαντή, στο Volos Veterinary Specialists (2ας Νοεμβρίου με Θουκιδίδου) για διερεύνηση της κατάστασης της.

Η γατούλα βρίσκεται ήδη σε νοσηλεία και ευχόμαστε τα καλύτερα!! !!Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Βόλου για την ευαισθητοποίηση τους καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την φροντίδα και διάσωση της γάτας. Τέτοιες πράξεις θα πρέπει να γίνονται γνωστές και εμείς νιώθουμε πως υπάρχει ακόμη ΕΛΠΊΔΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ