Βόλος: Η αγγελία που έγινε viral – Ο κτηνοτρόφος που προτείνει να κάνουμε ψυχοθεραπεία με… κατσικάκια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια αγγελία που αφορά σε κατσίκια που υποτίθεται ότι “διατίθενται” για… ψυχοθεραπεία. 

Πρόκειται για την αγγελία του κ. Βασίλη, συνταξιούχου εκπαιδευτικού της ειδικής αγωγής στον Βόλο, ο οποίος δημιούργησε γιδοστάσιο, το ονόμασε  Γιδοδύν και μεγαλώνει κατσικάκια που τα διαθέτει και για ψυχοθεραπεία.

Όποιος έχει σπίτι στον καθαρό αέρα,  μπορεί να αλλάξει τη ζωή του με την υιοθεσία των μικρών κατσικιών, καθώς όπως υποστηρίζει ο κ. Βασίλης, η απόκτηση του ζώου θα δώσει στον ιδιοκτήτη ένα υπέροχο αίσθημα ευφορίας και αυτό αποτελεί το κίνητρο για ανατροπή της κοσμοθεωρίας του.

Το κόστος απόκτησης για ένα “ψυχοθεραπευτικό” κατσικάκι 40 ημερών, δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ.  “Παλιότερα τα παιδιά υιοθετούσαν ζωάκια στα σχολεία. Τουλάχιστον εγώ σαν εκπαιδευτικός  εφάρμοζα αυτή τη μέθοδο” είπε ο ίδιος στην ιστοσελίδα gegonota.news.

“Εχω μια μοναδική επαφή με τα ζώα. Από την ώρα που το ξεγεννάς, που το ταΐζεις, που το μεγαλώνεις. Η συνύπαρξη είναι μοναδική και η ενέργεια που λαμβάνεις δεν βρίσκεται πουθενά”, τονίζει. ο κ. Βασίλης ο οποίος έχει 100 ζώα, κατσίκες, πάπιες, χήνες και ζει με τους συνοδοιπόρους του… στον Κάκαβο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ