Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για την κτηνωδία με τον αποκεφαλισμένο σκύλο

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον αποκεφαλισμένο σκύλο, ο οποίος βρέθηκε στο κοιμητήριο των Κάτω Λεχωνίων. Έπειτα από σχετική καταγγελία της Φιλοζωικής Ομάδας στον Βόλο η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική έρευνα.

Κτηνωδία στον Βόλο: Αποκεφάλισαν σκύλο και τον παράτησαν στα χιόνια – Προσοχή σκληρή εικόνα

Την καταγγελία έκανε στο Α.Τ. Μηλεών η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου η οποία προέβη και σε σχετική ανάρτηση στα social media, ζητώντας πληροφορίες για τον δράστη και αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε. Η Φιλοζωική ενημερώθηκε από κάτοικο της περιοχής που έστειλε και τη σχετική φωτογραφία.

«Αν αυτό το έκανε άνθρωπος είναι ψυχικά διαταραγμένος. Είναι μια αποτρόπαιη πράξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό», δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνιάτρων Ν. Μαγνησίας, κ. Σταματόπουλος. Επιπλέον υπενθύμισε ότι στην περιοχή παρατηρήθηκαν αρκετά περιστατικά βασανισμού ζώων και πρέπει αυτό να σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποκεφαλισμός του αδέσποτου σκύλου έγινε σχεδόν με χειρουργική ακρίβεια γεγονός που προκαλεί ανησυχία, ενώ αποκλείεται να έγινε από άλλο ζώο. Πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό καθώς έχουν παρατηρηθεί ανάλογες πράξεις με βασανισμούς ζώων.

Προσοχή σκληρή εικόνα:

Κτηνωδία Βόλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ