Βόλος: Χτύπησε την σύζυγό του γιατί δεν τον άφησε να δει το κινητό της

Ένας 45χρονος Αλβανός χτύπησε την 44χρονη σύζυγό του επειδή όπως υποστήριξε δεν τον άφηνε να δει το κινητό της. Το ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια στον Βόλο χθες, Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, με τον δράστη να καταδικάζεται σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Σύμφωνα με το e-thessalia, o 45χρονος ισχυρίστηκε ότι με τη σύζυγό του είχαν διαφωνίες, γιατί δεν τον άφηνε να βλέπει το κινητό της τηλέφωνο … Από την πλευρά της η 44χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι υπάρχει ένταση στη σχέση τους.

Ο 45χρονος κατηγορούνταν ότι την εξύβρισε, την απείλησε πως θα την κάψει, θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις «καθάρισαν» οι άνδρες τους. Στη συνέχεια την χτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο δυνατά, με αποτέλεσμα για κάποια ώρα να έχει θολή όραση. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, ωστόσο, η ποινή που του επιβλήθηκε είναι με τριετή αναστολή και του επιβλήθηκε ο όρος, να εμφανίζεται μία φορά κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία ήταν παρόντες και οι δύο σύζυγοι, αλβανικής υπηκοότητας, χωρίς συνήγορους, ενώ έχουν δύο παιδιά, το ένα ενήλικο, ενώπιον μάλιστα του οποίου σημειώθηκε το επεισόδιο στις 23 Αυγούστου.

Ο 45χρονος φέρεται να είναι ιδιοκτήτης καταστήματος, το οποίο το λειτουργεί μαζί με τη 44χρονη σύζυγό του και τον ενήλικο γιο τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ