Βόλος: Ανθρώπινο δράμα πίσω από τη φωτιά στη φάτνη – Συνελήφθη άστεγος 37χρονος

Φωτιά σε κουβέρτες για να ζεσταθεί υποστηρίζει πως έβαλε ένας 37χρονος άστεγος, που συνελήφθη για την καταστροφή της φάτνης στο προαύλιο του μητροπολιτικού ναού του Αγ. Νικολάου Βόλου.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο 37χρονος συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση. Η σύλληψή του φέρεται να έγινε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου είχε βρει καταφύγιο από προχθές τη νύχτα, ενώ φέρεται να είχε προηγηθεί και επεισόδιο με νοσηλεύτρια η οποία δεν τον άφησε να εισέλθει στο νοσηλευτικό ίδρυμα, για να κοιμηθεί.

Σχετικά με την σύλληψή του ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας, στον οποίο και θα παραπεμφθεί σήμερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος υποστήριξε ότι είχε πάρει ένα τσιγάρο το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 6 και είχε ζητήσει από υπάλληλο καταστήματος επί της Ερμού αναπτήρα, προκειμένου να το ανάψει και να καπνίσει. Βρήκε δε καταφύγιο στην φάτνη επειδή κρύωνε καθώς κυκλοφορεί με τα εσώρουχα και ένα μπουφάν. Μπαίνοντας στη φάτνη, βρήκε κουβέρτες από τον στολισμό που υπήρχε εκεί και άναψε με αυτές φωτιά, όπως ανέφερε. Η φωτιά ωστόσο πήρε διαστάσεις, αφού υπήρχαν άχυρα παντού και καύσιμη ύλη και έτσι η φάτνη τυλίχθηκε στις φλόγες και έγινε στάχτη. Ο 37χρονος πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες συχνά λάμβανε φαγητό από το «Δος ημίν» το συσσίτιο δηλαδή του μητροπολιτικού ναού του Αγ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ