Βόλος: 57χρονος αντιστεκόταν στον αστυνομικό έλεγχο και έλεγε ότι είναι… αυτόχθων ιθαγενής

Αυτόχθων ιθαγενής δήλωνε ένας 57χρονος στον Βόλο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Επί 45 λεπτά δεν έβγαινε από το αυτοκίνητό του, λέγοντας σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι δεν αναγνωρίζει την εξουσία κανενός και είναι αυτόχθων ιθαγενής. Τελικά συνελήφθη για απείθεια.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που τον άφησε ελεύθερο και θα οριστεί σε βάρος του τακτική δικάσιμος, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Το πρωί της Κυριακής ο 57χρονος αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον είδαν να σταθμεύει κοντά στο σπίτι του, επί της οδού Ρ. Φεραίου στον Βόλο.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, επί 45 λεπτά της ώρας δεν έβγαινε από το αυτοκίνητό του, για να υποβληθεί σε έλεγχο, λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει την εξουσία κανενός , καθώς είναι αυτόχθων ιθαγενής…

Τελικά, βγήκε από το αυτοκίνητο, συνελήφθη για απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου και του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και όπως διαπιστώθηκε ήταν ανεμβολίαστος και δεν ήθελε να φορέσει προστατευτική μάσκα.

Τελικά, του έδωσε μάσκα ένας αστυνομικός, τη φόρεσε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που τον άφησε ελεύθερο και θα οριστεί σε βάρος του δικάσιμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ