Βόλος: 50χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος δύο αγοριών

Άλλη μια περίπτωση ασέλγειας σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, βρίσκεται η Εισαγγελία Βόλου.

Μητέρα κατήγγειλε ότι ένας 50χρονος από το συγγενικό της περιβάλλον προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στα δύο αγόρια της ηλικίας περίπου 13 και 10 ετών, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στην πόλη του Βόλου.

Η Εισαγγελία έκανε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο ευσταθούν οι καταγγελίες και με την ολοκλήρωση της, άσκησε δίωξη κατά του 50χρονου άνδρα για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή, και κατάχρηση ανηλίκων προσώπων σε ασέλγεια από πρόσωπο που συνοικεί με τα θύματα, και τα δύο σε βαθμό κακουργήματος. Η δικογραφία ανατέθηκε στον ανακριτή Βόλου πριν λίγες ημέρες, ο οποίος θα διεξάγει την κύρια ανάκριση καλώντας σε απολογία τον φερόμενο ως δράστη. 

Οι πράξεις από τον 50χρονο τελέστηκαν μέσα στο 2018, με τα παιδιά να αναφέρουν στη μητέρα τους πως ο συγγενής τους, τα ξεγύμνωνε, τα θώπευε σε επίμαχα σημεία του σώματος τους, και γενικά προέβαινε σε ασελγείς ενέργειες εις βάρος τους, την ώρα που θα έπρεπε να τα προσέχει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι γονείς είχαν οικονομικά προβλήματα και εργαζόταν αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να αναθέσουν στον 50χρονο, που είναι συγγενής τους και του είχαν εμπιστοσύνη, να προσέχει τα παιδιά όταν αυτοί έλειπαν.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ