Βόλος: 13χρονη έζησε τη φρίκη από την μητέρα της – Γιατί τώρα καταγγέλλει τον πατέρα της

Πατέρας στον Βόλο που είχε τα τελευταία έξι χρόνια την επιμέλεια των δύο παιδιών του , κατηγορήθηκε από την 13χρονη κόρη του ότι έχει απέναντί της κακοποιητική συμπεριφορά στο σπίτι.

Το κορίτσι, χωρίς να υπάρχει σύμφωνα με τον πατέρα της, κανένα προηγούμενο μεταξύ τους  ξεκίνησε το πρωί για το σχολείο και κατέληξε για καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας κατηγορήθηκε ότι την χτύπησε πριν από δύο ημέρες και συνελήφθη, ενώ με εισαγγελική εντολή η 13χρονη μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου για φιλοξενία.

Την Παρασκευή στο Αυτόφωρο, ο πατέρας συνοδευόταν από τον 15χρονο γιο του, που του κρατούσε συνεχώς το χέρι και δεν τον άφηνε από την αγκαλιά του. Λίγα μέτρα πιο μακριά, η μητέρα του, την οποία είχε να συναντήσει 6 χρόνια καθώς ζει στην Αθήνα. Δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους ούτε κουβέντα, ούτε ένα βλέμμα.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό η αδελφή μου, είναι τελείως παράλογο, δεν καταλαβαίνω κάτω από ποια πίεση βρέθηκε», είπε στην ιστοσελίδα, gegonota.news ο 15χρονος. O πατέρας, μέσω του δικηγόρου του κ. Σκαλίμη ζήτησε προθεσμία έως τη Δευτέρα για να απολογηθεί, ενώ στο δικαστήριο έγινε γνωστό με έγγραφο που παρουσίασε  ο κ. Σκαλίμης, αλλά δεν κατατέθηκε στην έδρα-γιατί η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Δευτέρα- ότι η μητέρα που ξαφνικά εμφανίστηκε στον Βόλο, είχε καταδικαστεί σε έναν χρόνο φυλάκιση για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον σύντροφό της. Δηλαδή ο σύντροφός της , με τη δική της συνέργεια , ασελγούσε στην 13χρονη όταν εκείνη ήταν 7 ετών και με αυτή τη δικαστική απόφαση ακολούθησε η αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών.

Η έφηβη σήμερα κόρη του ελαιοχρωματιστή που μεγαλώνει μόνος τα δύο παιδιά του, επικοινωνούσε τις τελευταίες ημέρες με την μητέρα της μέσω instagram.

«Η μαμά εμφανίστηκε ξαφνικά και μιλούσε με την αδελφή μου, αλλά δεν ξέρω τι έλεγαν και υπήρξε αυτή η εξέλιξη», είπε στους διαδρόμους του δικαστηρίου ο 15χρονος. Ο πατέρας που θα δικαστεί την Δευτέρα,  αφέθηκε ελεύθερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ