Βίντεο-σοκ: Ληστής σημαδεύει με όπλο μητέρα και το βρέφος της

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στα Άνω Λιόσια σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων. Μάλιστα, ο θρασύτατος ληστής δεν δίστασε να στρέψει το όπλο του τόσο στην μητέρα όσο και στο βρέφος της.

Το βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας μετέδωσε ο Alpha. Στις εικόνες διακρίνεται ο ληστής που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Φοράει μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου. Αρχικά απειλεί την μητέρα και της ζητά να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να του δώσει όσα μετρητά είχε μέσα.

Όταν βλέπει στη συνέχεια το μωρό δεν διστάζει να στρέψει το πιστόλι προς το μέρος του.

«Είχα παγώσει, φοβόμουν για το παιδί μου, για τον άντρα μου, για εμένα», λέει η μητέρα στον τηλεοπτικό σταθμό. «Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρεφάκι; Τι του έκανε αυτό το μωρό για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για τι; Για 200 ευρώ;», αναφέρει η γυναίκα.

Όπως περιγράφει στη συνέχεια, «ήταν τεράστιο το σοκ. Μόνο να σκέφτεσαι ότι η οικογένειά σου απειλείται. Δυστυχώς, η κόρη μου που είναι 4,5 ετών το βίωσε όλο αυτό και για πολλές ημέρες λέει για τον κλέφτη που μπήκε στο μαγαζί μας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης είχε συνεργούς, ενώ θεωρεί πιθανόν πως τα ίδια άτομα επιτέθηκαν και σε άλλο μίνι μάρκετ στην περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ