Περιστέρι: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο με την 15χρονη λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής, που έφυγε από το σπίτι της στο Περιστέρι τη Μεγάλη Τρίτη και εντοπίστηκε δύο ημέρες αργότερα στο κέντρο της Αθήνας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή “Tlive”, φαίνεται η 15χρονη Φωτεινή να κινείται στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Η 15χρονη έχει τα μαλλιά της βαμμένα μαύρα, φοράει σκούρα ρούχα και έχει σκυμμένο το κεφάλι της για να μην την αναγνωρίσουν. Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις της Φωτεινής αλλά και του 22χρονου κατηγορούμενου μόλις λίγες μετά την εξαφάνισή της 15χρονης.

Λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ο 22χρονος μαζί με τη 15χρονη και έναν φίλο του έχουν ολοκληρώσει τη νυχτερινή τους βόλτα και έχουν σταματήσει σε ένα πρατήριο υγρό καυσίμων. Η Φωτεινή βγαίνει από το αυτοκίνητο το οποίο λίγο αργότερα φεύγει, αφήνοντας μόνη της την 15χρονη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι νεαροί Ρομά, ο 22χρονος πήγε στο σπίτι του να αφήσει το όχημα που ανήκει σε φιλικό του πρόσωπο και να πάρει το δικό του. Για περίπου 30 λεπτά η 15χρονη περίμενε μόνη της τον 22χρονο να επιστρέψει. Στις 07.18 ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο έφτασε στο σημείο με οδηγό τον 22χρονο. Η 15χρονη μπήκε μέσα και μαζί με τον 22χρονο εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα, υπάλληλος του πρατηρίου συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για τη 15χρονη Φωτεινή που αναζητούν οι αρχές και ειδοποίησε την αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ