Φωτιά στα Βίλια – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με εθελοντές πυροσβέστες να περικυκλώνονται από τις φλόγες

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στα Βίλια που συνιστά ακόμη ένα τεκμήριο του ηρωισμού και της αυταπάρνησης με την οποία ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες οι εθελοντές πυροσβέστες, έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

Πρόκειται για βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και εξελίσσεται σε viral. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει τραβηχτεί μέσα από το όχημα της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών και αποτυπώνει τη στιγμή που οι πυροσβέστες προσπαθούν να διαφύγουν από τις πύρινες φλόγες που τους έχουν κυκλώσει, στο μέτωπο των Βιλίων, όπου η φωτιά συνεχίζει να καίει, έχοντας βέβαια οριοθετηθεί, για 4η συνεχόμενη μέρα. 

Η κίνηση του οχήματος είναι υποδειγματική, καθώς υπάρχει σχετική ηρεμία εντός καμπίνας και δείχνει τον επαγγελματισμό των στελεχών της ομάδας σε συνθήκες υψηλού ρίσκου.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα πληρώματα και οι επίγειες δυνάμεις όταν προσεγγίζουν τέτοιες μεγάλες φωτιές, είναι εμφανής και το εν λόγω βίντεο αποδεικνύει του λόγω το αληθές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ