Βίντεο ντοκουμέντο: Ιερέας βρίζει πιστούς – «Θα σε πάρει γρήγορα ο Χάρος»

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε με ιερέα στη Σαλαμίνα. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο επειδή έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε κτίριο που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας που λειτουργούσε.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο του ιερέα, ο οποίος έχει ξεφύγει από κάθε όριο και όχι μόνο καταριέται πιστούς, αλλά και τους… στολίζει με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος ιερέας έχει χειροδικήσει εναντίον της και μάλιστα δύο φορές.

«Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμη και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά, την άλλη φορά μου είχε πιάσει από δω και με πέταξε του απέξω», δήλωσε η γυναίκα.

Το Σάββατο το πρωί ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από μήνυση των μελών του εξωραϊστικού συλλόγου, πως πήγαν να κάνουν διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία τους, που βρίσκονται στο προαυλιο της εκκλησίας και αυτός τους κλείδωσε μέσα.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ