Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού – Προσπάθησε να σταματήσει έναν καβγά

Ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 37χρονου αστυνομικού μέσα σε συνεργείο στη Νεάπολη Λασιθίου, από τα μέλη μιας οικογένειας, είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο άτυχος άνδρας φαίνεται, αρχικά, να δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ κάποιοι περαστικοί προσπαθούν να επέμβουν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η επίθεση συνεχίζεται και έξω από τον χώρο του συνεργείου, την ώρα που ο ένστολος προσπαθεί να απομακρυνθεί για να γλιτώσει από τα χτυπήματα.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, όταν ο αστυνομικός, που είχε πάει στο μαγαζί για να επισκευάσει την επιχειρησιακή του μοτοσικλέτα, προσπάθησε -όπως λέει- δηλώνοντας την ιδιότητά του να σταματήσει τον διαπληκτισμό ενός 67χρονου κτηνοτρόφου με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου.

Όπως υποστηρίζει ο 37χρονος, ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε τους δύο γιους του και έναν ακόμη συγγενή του, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και άρχισαν όλοι μαζί να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές.

Ο κτηνοτρόφος και οι δύο γιοι του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Λασιθίου, ενώ ο αστυνομικός νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ