Βίλια: Σε λέσχη κρύβεται το “μυστικό” της δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας

Μία ανάσα από την εξιχνίαση της υπόθεσης της φρικτής δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα, στα Βίλια, φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή TLIVE το μυστικό που θα οδηγήσει στους δράστες του εγκλήματος φαίνεται πως κρύβεται σε μία λέσχη, σε μεγάλη συνοικία της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, έγινε άρση απορρήτου των επικοινωνιών από το τηλέφωνο της 38χρονης και οι Αρχές κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να “αποκρυπτογραφήσουν” τις κινήσεις της το διάστημα, πριν τη δολοφονία της. Από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι η άτυχη 38χρονη επισκεπτόταν πολύ συχνά μία παράνομη λέσχη, που βρίσκεται σε μεγάλη συνοικία της Αθήνας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έφευγε από το σπίτι της στο Μεταξουργείο, πήγαινε σε μία λέσχη στην πλατεία Κουμουνδούρου και έπειτα σε αυτή τη δεύτερη λέσχη, στο κέντρο. Από τις έρευνες των αστυνομικών προκύπτει ότι η εν λόγω λέσχη παρέμενε κλειστή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αυτό που προσπαθούν να μάθουν τώρα, είναι η σχέση που είχε η 38χρονη Κινέζα με τους ιδιοκτήτες της λέσχης, που φαίνεται πως είναι γνωστή στους λάτρεις του τζόγου.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.