ΒΙΝΤΕΟ-Χωρίς καθηγητές το ΕΠΑΛ Λιβαδειάς

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Χωρίς καθηγητές το ΕΠΑΛ Λιβαδειάς

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να χάσουν τη χρονιά τους οι μαθητές στο ΕΠΑΛ Λιβαδειάς εξαιτίας της έλλειψης καθηγητών. Οι μαθητές του επαγγελματικού λυκείου πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την άμεση πρόσληψη καθηγητών υπό την απειλή να μην συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Με σύνθημα «Θέλουμε καθηγητές και όχι αίθουσες κενές» οι μαθητές και οι γονείς τους ζητούν από το υπουργείο Παιδείας να προβεί στον άμεσο διορισμό καθηγητών τουλάχιστον για τα μαθήματα ειδικότητας καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα χαθεί η σχολική χρονιά.

«Είμαστε σε απόγνωση, αισθανόμαστε πολύ άσχημα, έχουν απευθυνθεί στους αρμοδίους κατ΄ επανάληψη αλλά δυστυχώς δεν έχουμα πάρει απάντηση και δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Μετά από αυτό η επόμενη κίνηση αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα είναι να πάμε στον κ. Υπουργό» τονίζει η μαθήτρια, Μαρία Σαγάνη.

Σύμφωνα με την διευθύντρια του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, Ευτυχία Λαμπίδη, αυτή τη στιγμή τα κενά αφορούν σε δύο καθηγητές στην ειδικότητα της βρεφοκομίας, δύο στη νοσηλευτική, δύο στους γεωπόνους και δύο στους ηλεκτρονικούς.

Δείτε ΦΩΤΟ

 

 

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Πηγή:Youtube-viotianet.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.