ΒΙΝΤΕΟ-Θυσίασε άστεγη στο Σατανά-Σοκάρει η ομολογία του

ΒΙΝΤΕΟ-Θυσίασε άστεγη στο Σατανά-Σοκάρει η ομολογία του

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ένας 22χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε άγρια μία 41χρονη άστεγη στη Γλυφάδα ανήμερα του Πάσχα, για να τη θυσιάσει στο Σατανά.

Σύμφωνα με την ομολογία του, σχεδίαζε και δεύτερη δολοφονία – θυσία στο Σατανά, συγκεκριμένα, στις 21 Ιουνίου, στο θερινό ηλιοστάσιο.

Ο 22χρονος είχε και ψεύτικο προφίλ στο facebook, όπου εμμέσως, πλην σαφώς, είχε γράψει για τη δολοφονία, ενώ, όταν είχε γυρίσει στο σπίτι του, είχε πει και στους γονείς του για τη δολοφονία, αλλά εκείνοι δεν τον πίστεψαν.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 41χρονη είχε βρεθεί σε υπαίθριο χώρο της πλατείας Βάσως Κατράκη στη Γλυφάδα. Έφερε εκτεταμένες κακώσεις στο πρόσωπο, το οποίο είχε παραμορφωθεί, ενώ σε παγκάκι που υπήρχε στο σημείο, ήταν αναγεγραμμένα με ίχνη αίματος, σε κάθετη διάταξη ο αριθμός «666», το σύμβολο του σταυρού και ένα ακόμα ακαθόριστο σχήμα.

Από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων παρακείμενης οδού και σε απόσταση 90 μέτρων περίπου από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και πέτρα επίσης με ίχνη αίματος.

Αποτέλεσμα των ερευνών ήταν να ταυτοποιηθούν σε πρώτη φάση τα στοιχεία του δράστη και, στη συνέχεια, να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων.

Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του 22χρονου ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα που περιείχε την πέτρα. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα της δολοφονηθείσας. 

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Διαβάστε επίσης:

Ξηρός: Ζητά έκτιση ποινής κατ’ οίκον

Ανήλικος λήστεψε με ρόπαλο 79χρονη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ