ΒΙΝΤΕΟ-Τα επεισόδια στη Σταδίου

ΒΙΝΤΕΟ-Τα επεισόδια στη Σταδίου

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ διαδηλωτών που συμμετέχουν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και αστυνομικών δυνάμεων.

Στην οδό Σταδίου, που είναι κλειστή και στο ύψος της Ομήρου, οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να συνεχίσουν την πορεία τους προς το υπουργείο Οικονομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών.

Σημειώνεται ότι, λόγω της επίσκεψης του Γερμανού Προέδρου στην Αθήνα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύονται από τις 08.00 μέχρι τις 19.00 οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στους εξής δρόμους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) – Ομήρου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) – Καψάλη – δεξιά Ηροδότου – αριστερά Υψηλάντου – δεξιά Γενναδίου – Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής – Β. Κωνσταντίνου – Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ