ΒΙΝΤΕΟ: Στην κυκλοφορία ένα “ταλαιπωρημένο έργο”

ΒΙΝΤΕΟ: Στην κυκλοφορία ένα “ταλαιπωρημένο έργο” 

 

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ένα “ταλαιπωρημένο έργο” το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Καλαμάτας.

Η κατασκευή του τμήματος, μήκους 11,5 χλμ, ξεκίνησε στις αρχές του 1990 από την περιφέρεια Πελοποννήσου και παραδόθηκε στην κυκλοφορία την άνοιξη του 2000. Ένα χρόνο μετά την παράδοσή του εμφανίστηκαν σοβαρές ενδείξεις γεωλογικών ασταθειών οι οποίες δεν αντιμετωπίστηκαν από την περιφέρεια.

Πλέον ο χρόνος της διαδρομής Αθήνα – Καλαμάτα (250 χλμ) θα μειωθεί περίπου κατά τριάντα λεπτά, στις 2 ώρες, από 2 ώρες και 30 λεπτά που είναι σήμερα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκαν και παρέδωσαν σήμερα στην κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου με τον κ. Χατζηδάκη να δηλώνει: “Χαίρομαι που παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία ο δρόμος Παραδείσια – Τσακώνα. Είναι ένα έργο μάλιστα στην ιδιαίτερη εκλογική περιφέρεια του πρωθυπουργού, του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον”.

Έκανε δε, μνεία στην “συμβολή όσων εργάστηκαν προκειμένου το έργο αυτό να ολοκληρωθεί. Προκάτοχοι μου υπουργοί με πρώτο τον Γιώργο Σουφλιά και τελευταίο στη σειρά τον Σταύρο Καλογιάννη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε ασχοληθεί για να ξεπεραστούν μια σειρά από διαδικαστικά προβλήματα”.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ