Βιασμός στον Κολωνό: Αναγνώρισε τον 33χρονο η 12χρονη – Τα πρώτα λόγια του κατηγορούμενου

Στον ανακριτή μεταφέρθηκε ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, πρόκειται για έναν 33χρονο με τα αρχικά Α.Λ. , ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε με την 12χρονη τέσσερις φορές.

Κολωνός: Νέες πληροφορίες για τον 33χρονο που συνελήφθη – Είχε βιάσει την 12χρονη τέσσερις φορές

Πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε να καταθέσει έπειτα από αίτημα των Αρχών και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 33χρονος ταυτοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής blindchat, όπου συνομιλούσε με την 12χρονη, όμως τον αναγνώρισε και το ίδιο το παιδί. Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων έχουν δείξει φωτογραφίες στην 12χρονη και θα συνεχίσουν να δείχνουν, κάθε φορά που ταυτοποιούν κάποιον δράστη, ενώ το κορίτσι έχει ήδη αποκαλύψει στις Αρχές ορισμένα ονόματα που γνώριζε.

Ο 33χρονος εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία με είδη  ζαχαροπλαστικής. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι φέρεται να παραδέχθηκε προφορικά στους αξιωματικούς της Ασφάλειας (καθώς θα απολογηθεί στον ανακριτή) τις πράξεις του, υποστηρίζοντας μάλιστα προκλητικά ότι δεν έδωσε και μεγάλη σημασία στην ηλικία. Όπως φέρεται να είπε, μέσω της εφαρμογής είχε συστηθεί ως 17χρονη, όμως όταν την είδε κατάλαβε πως ήταν μικρότερη. Ωστόσο, δεν έδωσε σημασία.

Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Χειροπέδες σε 33χρονο

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί από το Ανηλίκων πήγαν στον Παίδων, όπου είχαν μεταφερθεί τα αδέλφια της 12χρονης. Αρμόδιες πηγές σημειώνουν ότι τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Είναι πολύ στεναχωρημένα και ζητούν να επιστρέψουν στο σχολείο.

*ΦΩΤΟ Eurokinissi

Κολωνός: Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα αδέλφια της 12χρονης

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK