Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Eίδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου» δήλωσε η μητέρα της ανήλικης

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η μητέρα της 6χρονης από το Πέραμα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της ανήλικης κόρης της.

Πέραμα: Γιατί ασκήθηκε δίωξη σε βάρος της μητέρας της 6χρονης για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου

Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, στο γραφείο της οποίας έμεινε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, προσπαθώντας να πείσει τις δικαστικές αρχές ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον βιασμό της κόρης της.

Σύμφωνα με το Star, η μητέρα φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία και να ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία. «Μπορώ να επιβεβαιώσω μόνο αυτά τα οποία είδα και σας τα λέω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάω κοντά στο παιδί μου και να το στηρίξω» φέρεται να υποστήριξε η μητέρα για τον βιασμό της 6χρονης κόρης της.

Πέραμα: «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να την χαϊδεύει» – Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας της 6χρονης

Έξω από τα δικαστήρια την περίμεναν η μητέρα και η αδελφή της. «Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου. Ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου. Ευχαριστώ πολύ την ελληνική Δικαιοσύνη κι εύχομαι πραγματικά να μείνει για πολύ καιρό μέσα. Μου φτάνει που είναι και προφυλακισμένος. Να σαπίσει μέσα» είπε η μητέρα στο Star, εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας.

Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου – Τι είχε δηλώσει η 26χρονη στο enikos.gr

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη μητέρα είχε καταγγείλει στις Αρχές τον υπάλληλο πλυντηρίου, όταν τον είδε να ασελγεί στο παιδί της. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει είχε αφήσει την 6χρονη κόρη της στα «χέρια» του για να της βάλει θερμόμετρο, καθώς ήταν άρρωστη και εκείνος ασέλγησε εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ