Βιασμός 21χρονης στα Χανιά: Αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης

«Βιασμό, κατά φύση» έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 21χρονη Σουηδέζα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατροδικαστικό πόρισμα διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και από εκεί στην Εισαγγελία.

Αυτό το δεδομένο φέρνει τους δυο Χανιώτες που εμπλέκονται στην κατηγορία σε ιδιαίτερα επιβαρυμένη θέση, ενώ το μεσημέρι αναμένεται η απολογία του 23χρονου συλληφθέντα.

Ο 23χρονος, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες,  συνελήφθη την Κυριακή και  παραμένει κρατούμενος για  κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί.

Ο δε 19χρονος, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές, το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, zarpanews.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι δύο άνδρες την κακοποιούσαν σεξουαλικά, εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί και ο ένας την χτύπησε ενώ λίγο πριν την εγκαταλείψουν την φωτογράφισαν ημίγυμνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ