Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: “Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου” – Σοκάρει η κατάθεσή της

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 21χρονης σήμερα αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, η οποία καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της, όταν ήταν μόλις 11 ετών. Στην κατάθεσή της, το πρωινό του περασμένου Σαββάτου, ενώπιον του εισαγγελέα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωνε για τουλάχιστον τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της.

Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, από την ηλικία των 11 ετών ο προπονητής την παρενοχλούσε λεκτικά με εκφράσεις του στυλ «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις», σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr. Έναν χρόνο αργότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε αποστολή στο Γαλαξίδι, όπως είπε, μπήκε στο δωμάτιο της την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα.

Έναν χρόνο αργότερα, το 2011, και πάλι στο Γαλαξίδι κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και την βίασε για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη ημέρα την βίασε μέσα στο δωμάτιο, που κοιμόταν ο πατέρας της, αναφέρει το δημοσίευμα.

Στην κατάθεσή της, η αθλήτρια σημειώνει επίσης ότι μια ημέρα μετά την κατάθεση Μπεκατώρου και την γνωστοποίηση στα ΜΜΕ ότι και άλλη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας βιάστηκε, ο 38χρονος της έστειλε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο προσπαθώντας να την πείσει ότι αυτά που της έκανε δεν ήταν έκνομα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ