Βέροια: «Ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί, να αναλάβω τις ευθύνες» δηλώνει ο πατέρας του βρέφους – Τι λέει για την 29χρονη μητέρα

πατέρας Βέροια

«Εγώ ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί», δηλώνει ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη μητέρα του βρέφους από την Βέροια, σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέα για τον θάνατο του άτυχου παιδιού και ισχυρίζεται ότι δεν το πέταξε εκείνη στα νερά του ποταμού.

Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, ο πατέρας του βρέφους δήλωσε ότι είχε ζητήσει τη συμβουλή δικηγόρου, προκειμένου να χειριστεί την κατάσταση με την αναγνώριση του παιδιού.

«Εγώ ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί. Ήθελα να αναλάβω τις ευθύνες του παιδιού. Μου επέτρεπε να το βλέπω, αλλά κάποιες φορές μου έλεγε πως τώρα δεν γίνεται και τέτοια. Το έπαιρνα το παιδί στο σπίτι μου τον τελευταίο καιρό, προς τον Οκτώβριο – Νοέμβριο το πήρα 4 με 5 βράδια. Μετά συμβουλεύτηκα δικηγόρο και μου είπε “να προσέχεις, αφού δεν έχεις αναγνωρίσει το παιδί, εάν πάθει οτιδήποτε σε κάποιο ατύχημα, θα είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις που κάνεις”», δήλωσε αρχικά.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, το παιδί «ήταν καλοταϊσμένο και καλοντυμένο». «Δεν μπορώ να κατηγορήσω πως ήταν σε αμέλεια τελείως», συμπλήρωσε ο πατέρας του βρέφους.

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση της 29χρονης, η οποία είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα στο παρελθόν όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο πατέρας είπε πως «εγώ την έβλεπα μία να είναι καλά, την άλλη να μην είναι καλά. Δεν μπορώ να κρίνω, να πω ότι είχε σοβαρότατα προβλήματα. Δεν το ξέρω. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, χάθηκε το αγγελούδι μου».

Σημείωσε, δε, ότι η σχέση του με την μητέρα του βρέφους ήταν περιστασιακή.

Δείτε το βίντεο:

 

Exit mobile version