Βέροια: «Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της, δεν κατάφερα να το σώσω» – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

«Είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια». Συγκλονίζουν τα λόγια του ανθρώπου που επιχείρησε να γλιτώσει το βρέφος από τα χέρια της ίδιας του της μάνας στη Βέροια.

Ο μάρτυρας περιγράφει στο ThessToday τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι που έμενε η τραγική μητέρα με τα παιδιά της στο Μακροχώρι Βέροιας.

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» περιγράφει ο ίδιος και καταρρέει μη μπορώντας να συνεχίσει.

Οι εικόνες από το μοιραίο δωμάτιο θυμίζουν σκηνικό άγριου καβγά. Πράγματα πεταμένα κάτω, ρούχα και παιδικά παιχνίδια ανάκατα. Τα φώτα αναμμένα και ο χρόνος σαν να πάγωσε την ώρα που η γυναίκα ξυλοκοπούσε το ίδιο της το σπλάχνο.

Οι κάτοικοι κλειδωμένοι στα σπίτια τους, προσπαθούν να χωρέσουν στο μυαλό τους όσα είδαν και άκουσαν το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη που αρνείται ότι σκότωσε το ίδιο της το παιδί, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 37χρονη μητέρα του βρέφους φέρεται να χτύπησε το παιδάκι με τα χέρια της, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, ηλικίας έξι και επτά ετών, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Μακροχώρι Ημαθίας. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά αντέδρασαν και έσπευσαν να βγουν από το σπίτι της οικογένειας και να καλέσουν σε βοήθεια.

Ακριβώς απέναντι, διαμένει η αδελφή της δράστιδος μαζί με τον πατέρα της, οι οποίοι προσήλθαν στο σημείο και αντίκρισαν το έξι μηνών αγοράκι να είναι αιμόφυρτο. Οι ίδιοι μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου, δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγοράκι κατέληξε, καθώς τα τραύματα από τον ξυλοδαρμό του ήταν βαριά.

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι η 37χρονη μητέρα του βρέφους αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ