Βέροια: Ανέβηκε σε γέφυρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Να αυτοκτονήσει πηδώντας από την υπό κατασκευή γέφυρα Κούσιου στη Βέροια απειλούσε ένας 47χρονος – σύμφωνα με πληροφορίες και το επιτόπιο ρεπορτάζ του inveria.gr – το βράδυ της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2020, κινητοποιώντας Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ για να τον αποτρέψουν.

Ο άνδρας που φέρεται να έχει οικογενειακά προβλήματα ανέβηκε στον σκελετό της υπό κατασκευή γέφυρας και απειλούσε να πέσει στο κενό και να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν και οικεία του πρόσωπα χωρίς αρχικά να καταφέρουν να τον πείσουν. Τελικά, χάρη στην παρέμβαση Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας πείστηκε να κατέβει από τη γέφυρα και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας για τα περαιτέρω.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Βέροιας περιστατικό και μάλιστα σε μία γέφυρα που δεν έχει κατασκευαστεί καν. Επιπλέον, προκύπτει ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα ασφάλειας στο εργοτάξιο της γέφυρας, καθώς γεννάται το ερώτημα αν έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας στο σημείο ή μπορεί ο καθένας, ακόμη και παιδιά, να προσεγγίσει το σημείο, με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.

Πηγή: inveria.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.