Βέρα στο δεξί στην καλντέρα

Βέρα στο δεξί στην καλντέρα

Το ηφαιστειακό νησί της Σαντορίνης με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα και την επιβλητική καλντέρα επιλέγουν ως ιδανικό σημείο για την τέλεση του γάμου τους ή για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος χιλιάδες ζευγάρια από κάθε γωνία του πλανήτη, σύμφωνα με εκτενές άρθρο που φιλοξενεί η ιταλική έκδοση της Huffington Post.

Όπως σημειώνει στο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης η Γκρέις Γουίλσερ, διοργανώτρια γάμων σε βρετανικό πρακτορείο που αναλαμβάνει την προετοιμασία γαμήλιων τελετών στο εξωτερικό, τα ζευγάρια επιλέγουν τη Σαντορίνη για την καταπληκτική θέα, τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και για να κλέψουν τις εντυπώσεις κατά την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

“Έχω οργανώσει προσωπικά περισσότερους από 150 γάμους εκεί και όλοι υπήρξαν πάντα ευτυχείς που επέλεξαν αυτό το μέρος ως προορισμό του γάμου τους, ιδιαίτερα εκείνοι που δεν είχαν επισκεφτεί ποτέ το νησί και έμειναν έκπληκτοι από την ομορφιά του. Επίσης, πολλά ζευγάρια επιστρέφουν στη Σαντορίνη για την επέτειο του γάμου τους, αφού έχουν μείνει καταγοητευμένοι από τη μοναδικότητά της” αναφέρει η Γκρέις Γουίσλερ στην ιταλική Huffington Post.

 

Πηγή: Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ