Βασίλης Παπαθεοδώρου: «Ήθελε να έχει πρωτογενές υλικό για το βιβλίο του» λέει ο δικηγόρος του συγγραφέα

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ήθελε να έχει πρωτογενές υλικό για να συγγράψει ένα νέο βιβλίο, υποστήριξε ο δικηγόρος του συγγραφέα, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του συγγραφέα παιδικών βιβλίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, μίλησε στο MEGA για την υπόθεση. «Δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία, υπόνοια ή νύξη ότι έχει εξωτερικεύσει σε οποιαδήποτε στιγμή έστω ένα βλέμμα σε ανήλικο παιδί. Ο ίδιος εξέφρασε την απέχθεια και αποστροφή του σε σχέση με το συγκεκριμένο υλικό», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η θεματολογία του αφορούσε ζητήματα κομβικής σημασίας και ιδιαίτερης απαξίας όπως ξενοφοβία, ρατσισμό, σχολικό εκφοβισμό. Με σκοπό να συγγράψει κάτι με καταγγελτικό πρόσημο ως προς αυτές τις συμπεριφορές σεξουαλικής κακοποίησης, ήθελε να έχει πρωτογενές υλικό».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο δικηγόρος του συγγραφέα αναρωτήθηκε: «Από 18 Οκτωβρίου που έχει γίνει η σύλληψη κρατήσαμε το θέμα στα πλαίσια τα θεσμικά για να κριθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες. Τι προέκυψε ξαφνικά και μετά από 15 ημέρες δημοσιοποιήθηκε το θέμα;».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ