Βασίλης Δοσούλας: Το δυνατό μήνυμα, 29χρόνια μετά το ανατριχιαστικό ατύχημα

Σχεδόν 29χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η ζωή του Βασίλη Δοσούλα θα άλλαζε για πάντα. Ήταν Αύγουστος του 1994 και ο ίδιος μόλις 10 ετών, όταν ένα ιπτάμενο δελφίνι του ακρωτηρίασε τα δύο του πόδια. Σήμερα μία νέα του ανάρτηση συγκινεί.

«Γιορτάζω τη ζωή μου οποτεδήποτε μπορώ μόνος μου ή με ανθρώπους που με αγαπούν. Το ατύχημα με δίδαξε ότι η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη γι’ αυτό ζήσε και εκτίμησε την κάθε στιγμή της» γράφει σε μία νέα ανάρτησή του, στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook.

Το ατύχημα-σοκ

Μέσα Αυγούστου του 1994, ο 10χρονος Βασίλης μαζί με τον πατέρα του και τον θείο του βρίσκονται σε μία βάρκα ανοιχτά στο Τολό και ψαρεύουν. Την ευχάριστη ατμόσφαιρα διαλύει μέσα σε δευτερόλεπτα ένα ιπτάμενο δελφίνι που έρχεται καταπάνω τους με ταχύτητα 32 κόμβων. Οι έλικες του, ακρωτηριάζουν τα πόδια και το δεξί χέρι του Βασίλη, το οποίο όμως οι γιατροί θα καταφέρουν να συγκολλήσουν λίγες ώρες μετά στο ΚΑΤ.

«Να μην τα παρατάει κανένας, είτε έχει βιώσει κάποιο σοβαρό ατύχημα, είτε όχι, γενικά να μην τα παρατάει! Η ζωή συνεχίζεται, να προσπαθεί να πάρει τα θετικά γενικά, να δει κάποια πράγματα μέσα από αυτό! Δεν έχω να θυμάμαι κάτι άσχημο. Έγινε ένα ατύχημα, αυτό. Μου έκοψε τα δύο πόδια, το ένα βρήκαν σε ψιλοκαλή κατάσταση αλλά άμα το έβαζα θα είχα πρόβλημα και το άλλο δεν το βρήκαν ποτέ. Πάλι καλά οι δύτες βρήκαν το χέρι μου και το συγκολλήσαμε» θα πει πριν λίγα χρόνια σε συνέντευξή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasileios Dosoulas (@vasileios.dos)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ