Βασιλακόπουλος: Με απειλούν ότι θα με βρουν σε χαντάκι – Η ατάκα για τον Μπιλ Γκέιτς και το “τσιπάκι”

Απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς δέχεται ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής Πνευμολογίας, μιλώντας στο MEGA σχετικά με την αναστολή εργασίας των υγειονομικών, αποκάλυψε πως δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα.

«Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν την γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημία έχει τρελάνει τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας πως ποτέ η τηλεόραση δεν είχε δώσει τόσο μεγάλο βήμα σε επιστήμονες για να εξηγήσουν το θέμα.

Το… τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς και η ατάκα από τον Βασιλακόπουλο

«Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε, ‘δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!’, είπε χιουμοριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος για όσους διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίας.

Σχετικά με την αναστολή των υγειονομικών

«Ειλικρινώς, έχω μεγάλη απορία, με ποιο επιχείρημα οι άνθρωποι, που κινδυνεύουν να κολλήσουν οι ίδιοι μεταφέροντας έναν ασθενή με κορωνοϊό, δεν έχουν εμβολιαστεί για να προστατεύσουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την οικογένειά τους; Ειλικρινά, για το καλό το δικό τους, δεν πρέπει να είναι προστατευμένοι;», αναρωτήθηκε ο κ. Βασιλακόπουλος. «Δεν θα ήθελα ούτε ένας υγειονομικός να βγει σε αναστολή εργασίας. Το μόνο απλό είναι να κάνει ένα τσιμπηματάκι. Η πληροφορόρηση που πρέπει να έχουμε πρέπει να είναι από τους επίσημους φορείς, όχι από το ίντερνετ».

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους. το ποσοστό εμβολιασμού αυξήθηκε κατακόρυφα. Ελάχιστοι εργαζόμενοι δεν έχουν εμβολιαστεί, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας. Ο κ. Βασιλακόπουλος ελπίζει πως θα εμβολιαστούν σύντομα και θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ