Βάσεις-Πανελλαδικές 2020: Σε ποιες σχολές εισάγονται οι πρώτοι των πρώτων στην Κοζάνη

Στους πέντε πιο υψηλόβαθμους φοιτητές Ιατρικής της χώρας...

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, ο Παρασκευάς Ψαλίδας από το 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, που έβγαλε τα περισσότερα μόρια στην Π.Ε. Κοζάνης (19.400 μόρια) εισήχθη στην Ιατρική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα είναι ανάμεσα στους πέντε πρώτους στην Ιατρική σε όλη την χώρα.

Ο Κωνσταντίνος Δελημάρης με 19.170 μόρια από το 1ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας κατάφερε να εισαχθεί έκτος στη σειρά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Η Αναστασία Γρηγοριάδου με 18.900 μόρια από το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης εισήχθη στην Ιατρική Θεσσαλονίκης και η Αποστολίδου Αθηνά από το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης με 18.725 μόρια στο Α.Π.Θ. στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Οι δύο πιο υψηλόβαθμοι λοιπόν μαθητές τςη Π.Ε. Κοζάνης από τα ΓΕΛ επιλέγουν την στην Ιατρική και οι άλλοι δύο το Πολυτεχνείο.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google