Βαρύ πένθος για τον τέως ΥΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη: Έχασε τον αδελφό του από κορονοϊό

Βαρύ πένθος για τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος έχασε τον αδελφό του, Απόστολο, από κορονοϊό. Ο Απόστολος Αποστολάκης νοσηλευόταν εδώ και μέρες σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και έδινε μάχη με τον φονικό ιό που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει βυθίζοντας τη θλίψη την κοινωνία του Ρεθύμνου και ειδικότερα την περιοχή του Γερανίου.

Ο Απόστολος Αποστολάκης είχε για πολλά χρόνια ενεργή συμμετοχή στα κοινά, ενώ στις πρόσφατες εκλογές συμμετείχε με το ψηφοδέλτιο “Πράσινοι-Αλληλεγγύη” ως υποψήφιος στο Ρέθυμνο. Γεννήθηκε το 1942 στο Γεράνι Ρεθύμνου. Ασχολήθηκε με τις αγροτικές καλλιέργειες και την αλιεία, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στράφηκε στο εμπόριο ελαιολάδου και ανέπτυξε μια σημαντική επιχειρηματική διαδρομή.

Συμμετείχε στην δημιουργία της εταιρίας Εύοσμος Α.Ε στην Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ ανέπτυξε και συνεργασία με εμπορικό κατάστημα αθλητικών ειδών στο Ρέθυμνο. Το 2002 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δ. Νικηφόρου Φωκά όπου υπηρέτησε ως υπεύθυνος περιβάλλοντος. Ήταν μέλος του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Ρεθύμνου, όπου είχε αναπτύξει σημαντική δράση για την προστασία του θαλασσίου πλούτου και την συνένωση των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών συλλόγων αλιέων της Κρήτης.

Με πληροφορίες από το neakriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ