Βαφτίζουν Τούρκους τους Μουσουλμάνους

Μακραίνει το "τουρκικό χέρι" πάνω από τα Δωδεκάνησα, το οποίο επιθυμεί να θέσει υπό την κηδεμονία του... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Βαφτίζουν Τούρκους τους Μουσουλμάνους 

 

Μακραίνει το “τουρκικό χέρι” πάνω από τα Δωδεκάνησα, το οποίο επιθυμεί να θέσει υπό την κηδεμονία του και τους Έλληνες μουσουλμάνους του νησιωτικού συμπλέγματος. Οι διπλωμάτες της Άγκυρας χρησιμοποιούν κάθε δυνατό εργαλείο, επιθυμώντας να καταστήσουν δεδομένη την παρουσία της ”τουρκικής μειονότητας” στο νησί της Ρόδου. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν βαφτίσει ”Τούρκους” τους μουσουλμάνους του νησιού και συχνά πυκνά γράφονται στον τουρκικό τύπο άρθρα για το πόσο η Ελλάδα “καταπατά τα δικαιώματα των Τούρκων της Ρόδου”!

Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με τα tourkikanea.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού και Αδερφοσύνης Μουσουλμάνων Ρόδου παραχώρησε συνέντευξη στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA και ζήτησε να εφαρμοστούν “στους Τούρκους της Ρόδου τα δικαιώματα που διασφαλίζονται για τις μειονότητες στην Τουρκία”.   

 

Πηγή: ΕΛ.ΤΥΠΟΣ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.