Τζώρτζια Κεφαλά: Το νέο μήνυμά της για τον 21χρονο Ερμή – “Αυτό που κάνατε ήταν συγκινητικό και θεραπευτικό”

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 21χρονου Ερμή στα Τζουμέρκα.  Στο πλευρό της οικογένειάς του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η Τζώρτζια Κεφαλά, η τραγουδίστρια των Μπλε, η οποία, όπως έκανε γνωστό, είναι η νονά του άτυχου σκιέρ που έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε σε χαράδρα 300 μέτρων.

Μάλιστα, η Τζώρτζια Κεφαλά την Πέμπτη, με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα μηνύματα που δέχθηκε από τον κόσμο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “η ταλαιπωρημένη οικογένεια του Ερμή και όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, αισθανθήκαμε την βαθιά και ειλικρινή λύπη σας”. Παράλληλα, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα, με αφορμή τον χαμό του βαφτισιμιού της.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Τζώρτζια Κεφαλά

Να ξέρετε πως αυτό που κάνατε ήταν όχι μόνο συγκινητικό, όχι μόνο θεραπευτικό, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο! Και η ταλαιπωρημένη οικογένεια του Ερμή και όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν αισθανθήκαμε την βαθιά και ειλικρινή λύπη σας.
Ακόμα και η βαθιά σας απόγνωση και ανησυχία για αυτό που ζούμε είναι ελπιδοφόρα.
Τα διαβάσαμε όλα. Κάθε σας μήνυμα. Είναι παρήγορο πως οι φωνές των ανθρώπων που ζουν σε άλλη πραγματικότητα, είναι πολύ πιο λίγες. Και όσο εμείς παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας τόσο λιγότερες θα γίνονται. Κάθε λέξη μετράει. Κάθε πράξη μετράει ακόμα περισσότερο.
Μην αισθάνεστε ότι η φωνή σας είναι αδύναμη! Μην αισθάνεστε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Κάθε άλλο!
Ο πατέρας του Ερμή, ο Γιάννης, ήδη σκέφτεται να φτιάξει την καλύτερη διασωστική ομάδα βουνού.. σίγουρα με τις φωνές τις δικές μας και των ορειβατικών συλλόγων ενωμένες θα καταφέρουμε όλοι να χρησιμοποιούμε το αυτονόητο δικαίωμά μας να χαιρόμαστε τα Ελληνικά βουνά και τις θάλασσες. Αυτά που ακούγονται για αχρείαστες και ακριβές διασώσεις είναι ανυπόστατα. Έχετε δικαίωμα στην περίθαλψη και δικαίωμα να πηγαίνετε όπου σας επιτρέπουν οι δυνάμεις σας.
Τα έσοδα από τα πολυδιαφημιζόμενα βουνά και τις θάλασσές μας είναι τεράστια! Πίστεψε ποτέ κανείς ότι δεν υπάρχουν λεφτά για την υγεία και την παιδεία;;; Υπάρχουν, απλά δεν είναι για τα μούτρα μας! Έχουμε υποχρέωση να περιθάλπουμε τους ταξιδιώτες (που έτσι κι αλλιώς είναι ασφαλισμένοι για να ταξιδέψουν) και τους πολίτες αυτής της χώρας. Το πληρώνουμε μια ζωή αυτό! Όταν το χρειαστούμε δεν το έχουμε όμως.
Μία φωτοβολίδα κοστίζει 8 ευρώ. Κι όμως δεν υπήρχε και ανάβανε ξερόχορτα στο βουνό.. τι να λέμε τώρα..
Σε λίγο θα μας πείσουν πως επειδή το κάπνισμα είναι επικίνδυνη δραστηριότητα δεν θα πρέπει να περιθάλπουμε τους καρκινοπαθείς καπνιστές επειδή κοστίζει! Κάπως έτσι!
Και κάπως έτσι ο Ιπποκράτης θα κλαίει πάνω απ’ τα συντρίμμια του καπιταλισμού..

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Τζώρτζια Κεφαλά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ