ΤΖΟΚΕΡ: Αποδείχθηκε… πιστός στο ραντεβού του με την τύχη – Έπαιζε για χρόνια τους ίδιους αριθμούς

Αρκετοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ παίζουν τα ίδια νούμερα για χρόνια. Δεν απογοητεύονται και περιμένουν το… ραντεβού τους με την τύχη. Η δικαίωση ήρθε για έναν παίκτη στην Αμαλιάδα, ο οποίος με απλό δελτίο των 3 ευρώ έπιασε “πεντάρι” και κέρδισε 31.508 ευρώ. Βέβαια αν είχε παίξει ένα δελτίο αξίας δέκα ευρώ με όλους τους αριθμούς στο πεδίο του ΤΖΟΚΕΡ τώρα θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα, καθώς θα ήταν εκατομμυριούχος, όμως και σε αυτή την κλήρωση παρέμεινε πιστός στον τρόπο παιχνιδιού του.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Παναγιώτας Λουρίδα στην πλατεία Λαζαράκη στην Αμαλιάδα. Είναι πελάτης ο κάτοχος του δελτίου, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι δικά του τα νούμερα και δεν είναι τυχαία επιλογή. Είναι τα νούμερα που παίζει κάθε φορά, κάνει επανάληψη. Ένα πεντάρι, από τα έξι που έχουνε βγει είναι εδώ με 31.508 ευρώ το κέρδος. Είχε ξαναπέσει πάλι πεντάρι εδώ περίπου στο ίδιο ποσό”, δήλωσε στο ilialive.gr ο υπάλληλος του πρακτορείου Φώτης Λυμπέρης.

Για την ιστορία, οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής μεγάλης κλήρωσης του τζόκερ είναι 23, 28, 42, 44, 45 και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός 11.

Πηγή: ilialive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ