“Τσίπρας και Πολάκης” μοίρασαν ψωμί κι ελιές έξω από το Υπουργείο Υγείας- ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, συμμετέχοντας σε απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ.

Νωρίτερα, οι συνδικαλιστές μοίραζαν ψωμί κι ελιές, καθώς υποστηρίζουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης τους οδηγούν στα συσσίτια, ενώ σημειώθηκε ένταση όταν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ θέλησαν να μπουν στο κτίριο και τα ΜΑΤ τους απώθησαν.

Κάποιοι από τους διαδηλωτές φόρεσαν μάσκες του Τσίπρα και του Πολάκη και κρατούσαν ζώνες στις οποίες έφτιαχναν νέες τρύπες, και είχαν πανό στο οποίο αναγραφόταν “Σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι”.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία στην Αττική πραγματοποιούν τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 15:00 και στην περιφέρεια 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

«Περικόπτουν το ανθυγιεινό επίδομα. Το παραπέμπουν σε επιτροπή, η οποία θα το αντικαταστήσει με υποτυπώδη μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας» σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει: «Συνεχίζουν να αρνούνται την αυτονόητη ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα». Επίσης, αναφέρει ότι τα νοσοκομεία «καταρρέουν» εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή φωτο: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ