Τσιόδρας: Πότε θα ταξιδέψουμε ξανά με αεροπλάνο σε άλλες χώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Στα αεροπορικά ταξίδια, αλλά και στις συνθήκες αποκατάστασης τους αναφέρθηκε στην καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας έπειτα από σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

“Είναι νωρίς να αναφερθεί κανείς στα αεροπορικά ταξίδια και στις συνθήκες αποκατάστασης τους”, υποστήριξε ο κ. Τσιόδρας και επισήμανε την ύπαρξη διαφορετικών ταχυτήτων και επιπέδου ανοσίας σε κάθε χώρα. Υπογράμμισε ότι η ευρεία διενέργεια τεστ αντισωμάτων στην επόμενη φάση θα φωτίσει τη δυνατότητα και των αεροπορικών μετακινήσεων, που πρέπει να εξασφαλίζεται.

“Δεν θα σταματήσει ο κόσμος να γυρίζει”, είπε ακόμη υπογραμμίζοντας ότι “η κατάσταση θα επανέλθει σε κανονικότητα,αλλά θα πάρει καιρό”.

Εξήγησε, πάντως, ότι τα μέτρα σχετικά με τα αεροπορικά ταξίδια είναι πιθανό να μπαίνουν και να αφαιρούνται και πάλι, με βάση την επιδημιολογική κατάσταση. “Να υπάρχουν τα πέρα δώθε” όπως είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα αναφέρθηκε και στην Άπω Ανατολή, όπου κάποια στιγμή επέτρεψαν τα αεροπορικά ταξίδια, αλλά τα απαγόρευσαν ξανά μετά από αύξηση των περιστατικών που προήλθαν από τις χώρες προορισμού.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ