Τσακαλώτος: “Χτύπησαν” ξανά την πολυκατοικία όπου στεγάζεται το γραφείο του – Τα έκαναν “γυαλιά καρφιά”

Την πολυκατοικία όπου στεγάζεται και το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην οδό Μαυροκορδάτου 9 στην Αθήνα, “χτύπησαν” άγνωστοι δράστες τη νύχτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, που μετέδωσε και τις σχετικές εικόνες, οι δράστες, που πιθανολογείται ότι είναι διαρρήκτες, προκάλεσαν ζημιές σε εννέα γραφεία, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι που πήγαν το πρωί στη δουλειά τους να μείνουν άναυδοι. Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, οι δράστες έσκαψαν γύρω από τις κάσες και αχρήστεψαν τις πόρτες ασφαλείας, ακολουθώντας ακριβώς την ίδια μεθοδολογία. Η αστυνομία εκτιμά ότι πήδηξαν στην ταράτσα από διπλανό κτίριο και, αφού παραβίασαν την πόρτα, ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο. Αυτή τη φορά δεν εισέβαλαν στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά κατάφεραν να μπουν σε πέντε άλλα γραφεία, όπου άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια, άρπαξαν δύο laptop και στη συνέχεια διέφυγαν προτού γίνουν αντιληπτοί. Σε ένα από τα γραφεία, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μπήκαν μόνο και μόνο για να γράψουν σε έναν τοίχο. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία στεγάζονται μόνο γραφεία, κάτι που πιθανολογείται ότι γνώριζαν οι δράστες. Αστυνομικοί της σήμανσης μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να πάρουν αποτυπώματα, σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Σημειώνεται πως πριν από περίπου έναν μήνα, άγνωστοι έκαναν ριφιφί στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, που στεγάζεται στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας και πριν φύγουν προκάλεσαν ζημιές στην εξώπορτα. Έπειτα και από το νέο χτύπημα, οι ιδιοκτήτες ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να “θωρακίσουν” καλύτερα τα γραφεία τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ