Τρόμος για δύο 18χρονους σε λεωφορείο – Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησαν το απόγευμα της Τρίτης δύο 18χρονοι που έπεσαν θύματα ληστείας από τέσσερις ανήλικους ενώ επέβαιναν σε λεωφορείο, στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, δέχθηκαν επίθεση από τέσσερις ανηλίκους Ρομά ηλικίας 15-17 ετών το απόγευμα της Τρίτης. Όλα συνέβησαν στη γραμμή Α10. Οι δράστες έβγαλαν μαχαίρια και απείλησαν τους 18χρονους ζητώντας τα κινητά τους και χρήματα, ενώ πριν φύγουν τους ξυλοκόπησαν μπροστά στα μάτια των επιβατών του λεωφορείου.

“Έπιασαν λίγο συζήτηση σχετικά με τα μαλλιά μου, αλλά ύστερα από λίγο με πλησιάζει ο ένας και μου λέει για το κινητό και τα λεφτά μου. Του λέω ότι έχω 10 ευρώ πάνω μου, ενώ είχα 30. Του έδωσα 10 ευρώ, μετά με απειλούσε για το κινητό μου και έλεγε ότι θα με μαχαιρώσει. Έπειτα από λίγο, του λέει ο φίλος μου πάρε 40 ευρώ και άσε το κινητό του παιδιού. Μου είπε “στο ορκίζομαι στη μάνα μου, θα σε μαχαιρώσω. Δώσε μου όσα λεφτά έχεις πάνω σου αυτή τη στιγμή”. Μετά ο φίλος μου του έδωσε 40 ευρώ, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Συνέχισαν να μας απειλούν και πήραν και το κινητό του φίλου μου” δήλωσε ένα από τα θύματα στο MEGA.

“Ο ένας γύρισε και μου είπε ότι για αυτόν δεν είναι τίποτα το να με σκοτώσει, γιατί αυτός θα πάει στη φυλακή και εγώ θα πεθάνω και η μάνα μου θα με κλαίει, ενώ αυτός θα συνεχίσει τη ζωή του. Ο φίλος μου με παρακαλούσε να δώσω το κινητό μου και στο τέλος το έδωσα. Μας είπαν να μην πούμε τίποτα στην αστυνομία γιατί θα μας βρουν και θα μας μαχαιρώσουν. Κανείς από τους επιβάτες δεν έδωσε σημασία. Όλοι ανέκφραστοι” ανέφερε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ